Rodrigo Hernández siirtyi kesällä Atléticosta Manchester Cityyn noin 70 miljoonalla eurolla.

Rodrigo ehti edustaa kasvattajaseuransa Atléticon edustusjoukkuetta vain yhden kauden ajan. Atlético hankki Rodrigon takaisin seuraan Villarrealista kesällä 2018 noin 20 miljoonalla eurolla.

Rodrigo kuului Atlético avainpelaajiin viime kaudella, mutta Manchester Cityn tarjouksesta oli keskikenttäpelaajan mielestä mahdotonta kieltäytyä.

– Ei, se ei ollut helppo päätös, koska olin Atléticossa hyvin onnellinen. Atlético on kotini ja ei ole helppoa jättää seuraa, jonka kannattaja olet. Pelasin Atléticossa todella hyvin, mutta ajattelin, että oli oikea aika hyväksyä uusi valtava haaste ja olen onnellinen tekemästäni päätöksestä, Rodrigo totesi ESPN:n haastattelussa.

Espanjan A-maajoukkueeseen kuuluva keskikenttäpelaaja vertasi Diego Simeonea ja Pep Guardiolaa keskenään.

– He ovat hyvin samanlaisia, sillä he haluavat ainoastaan voittaa. He haluavat aina, että pelaajat ovat valmiita ja keskittyneitä, eivätkä he koskaan lopeta jalkapallon ajattelemista. Ei edes sekunniksi. He painostavat pelaajia ja se on aina tapa menestyä, Rodrigo avasi.

– Luonnollisesti he ovat erilaisia siinä, miten he ajattelevat jalkapalloa, mutta se on tämän lajin hienous. Jalkapalloa voi pelata monella eri tavalla. Tärkeintä on voittaa.