Katalonialaislehti Mundo Deportivon mukaan Barcelona on tiedustellut Leverkusenilta Kai Havertzin muutama kuukausi sitten siirtohintaa. Leverkusen kertoi sillon asettaneensa Havertzin hinnan noin 70 miljoonaan euroon.

20-vuotias Havertz kuuluu Saksan suurimpiin nuorisotähtiin. Leverkusenin avainpelaaja kuuluu Saksan A-maajoukkueeseen ja mediatietojen mukaan useat suurseurat ovat kiinnostuneet hyökkäävästä keskikenttäpelaajasta.

Mundo Deportivon tietojen mukaan myös Real Madridin kerrotaan olevan kiinnostunut Havertzista. Saksalaismedioiden mukaan tällä hetkellä Leverkusen ei suostuisi myymään Havertzia alle sadalla miljoonalla eurolla.

Barcelona lähetti tarkkailijansa seuraamaan Havertzin otteita Saksan ja Argentiinan välisessä A-maaottelussa.

Havertzin nykyinen sopimus Leverkusenin kanssa päättyy kesällä 2022.