Atléticon päävalmentaja Diego Simeone käväisi torstai-iltana El Largueron haastattelussa Madridissa.

49-vuotias argentiinalaisluotsi kävi haastattelussa läpi useita asioita ja kertoi mielipiteensä muun muassa João Félixistä.

Simeone kommentoi myös välejään Antoine Griezmanniin. Griezmann siirtyi kesällä Barcelonaan.

– Tapasimme muutama päivä sitten, koska meillä on loistavat välit. Lapsemme ja vaimomme ovat ystäviä keskenään. Hän on Barcelonassa, koska halusi siirtyä sinne. Kyseessä on nöyrä persoona, joka ei puhu paljon. Griezmann on iloinen, mutta samalla rauhallinen persoona. Hän menestyy Barcelonassa. Se kuitenkin riippuu Ernesto Valverdesta, ei enää minusta, Simeone totesi.

Simeonen mielestä Lucas Hernándezin lähtö oli pahempi isku kuin Griezmannin.

– Kyllä. Lucasin lähtö oli pahempi takaisku kuin Griezmannin poistuminen, koska Lucas on Atléticon kasvatti ja teimme vuosikausia töitä hänen kanssaan. Lucas oli yksi meistä.

126 miljoonaa euroa maksanut Félix on aloittanut kauden kaksijakoisesti. Félix on Atléticon maalikuningas kolmella maalillaan, mutta peliesitykset ovat jättäneet useamman kerran toivomisen varaa. Simeone muistuttaa, että kyseessä on vasta 19-vuotias pelaaja.

– Häntä ei voi verrata kolmanneksi Ballon d’Or -äänestyksessä tulleeseen Griezmanniin. Félix on 19-vuotias. Olen selittänyt tämän hänelle. Jos peluutan häntä kaikissa otteluissa avauskokoonpanossa ja hän loukkaantuu, minua syytetään siitä, miten en osaa lepuuttaa häntä. Samalla minua kritisoidaan, jos hän ei pelaa kaikkia minuutteja. Tärkeintä Félixissä on se, että häntä peluutetaan ja kohdellaan oikein.