Victor Valdesin tulevaisuus Barcelonan Juvenil A -ikäluokan valmentajana on pimeän peitossa. Katalonialaisseuran entinen maalivahti saattaa jättää työpaikkansa riitauduttuaan Barcelonan akatemiajohtajan Patrick Kluivertin kanssa.

Valdes on AS:n mukaan kertonut pelaajilleen riidan vakavuudesta, eikä hän kuulemma osaa sanoa, tuleeko hän jatkamaan joukkueen peräsimessä. Valdes on toiminut nuorisojoukkueen valmentajana vasta kolmisen kuukautta.

La Masian kasvatti Valdes voitti kuusi La Ligan mestaruutta ja kolme Mestarien liiga -pyttyä 12-vuotisen Barca-uransa aikana vuosien 2002-2014 välissä. Lähdettyään Espanjasta hän ehti edustaa Manchester Unitedia, Standard Liegeä ja Middlesbrough’ta, palaten Barcelonaan viime heinäkuussa.

Kluivert puolestaan nimettiin Barcelonan uudeksi akatemiajohtajaksi tänä kesänä. Hänellä on suuri vastuu seuran nuorisojoukkueista. Kluivert pelasi yhteensä 308 ottelua ja teki 145 maalia Barcelonalle vuosien 1998-2004 välissä.