Real Madridin jättihankinta Eden Hazard tietää pystyvänsä parempaan.

Belgialaistähti Hazard, 28, siirtyi Madridiin tänä kesänä Chelseasta, joka sai siirrosta 100 miljoonan euron korvauksen, mutta hän ei ole yltänyt odotetulle tasolle. Hazard on pelannut Madridissa neljässä ottelussa ilman osumia tai maalisyöttöjä.

Hän sai Madridissa pelinumeron seitsemän, joka kuului vuosien ajan Raúlille ja sen jälkeen Cristiano Ronaldolle, seuran kaikkien aikojen maalintekijöille. Hazard tietää itsekin, että Los Blancosin seiskapaidalta odotetaan enemmän.

– En ole vielä Galactico. Minun on osoitettava, että minusta on siihen, kommentoi Hazard BBC:n mukaan.

– Me kaikki tunnemme seiskapaidan historian tässä seurassa, ja minä haluan näyttää, että voin olla maailman paras. Haluan antaa kaikkeni, en pelkästään otteluissa, vaan harjoituksissa myös.

– Pitää paikkaansa, että ihmiset odottavat minulta paljon ja niin odotan minäkin. Pystyn parempaan. Olen kriittinen itseäni kohtaan. Teen töitä joka päivä saavuttaakseni mahtavia asioita, koska meillä on mahtava joukkue.

– Olemme sarjakärjessä. Juuri nyt olen sataprosenttisessa kunnossa ja toivottavasti pystyn antamaan parhaani tulevissa peleissä.

Tänään, tiistaina, Hazard ja Real Madrid kohtaavat Mestarien liigan lohkovaiheessa belgialaisen Club Bruggen. Madrid on suuri ennakkosuosikki, vaikka se hävisikin avauspelissään Paris Saint-Germainille 0-3. Hazard varoittaa kuitenkin aliarvioimasta maanmiehiään.

– Siitä ei tule helppoa ottelua. Hävittyämme Pariisissa ainoa vaihtoehtomme on voittaa. Brugge on mahtava joukkue. Se johtaa sarjaansa ja tekee mahtavaa työtä.

– Heillä on laadukkaita pelaajia, mahtavana esimerkkinä (Simon) Mignolet. He yrittävät voittaa ottelun. Älkää luulko sitä helpoksi peliksi sen takia, että se on belgialainen joukkue.