Manchester Unitedin topparin Victor Lindelöfin agentin mukaan Barcelona tavoitteli ruotsalaispuolustajaa tänä kesänä ja teki hänestä monta tarjoustakin.

Barcelona oli kesällä yhdistettynä Lindelöfiin, 25, ja Matthijs de Ligtiin, joka siirtyi Ajaxista Juventukseen, mutta katalonialaiset eivät lopulta vahvistaneet toppariosastoaan.

Lindelöfiä edustavan Hasan Cetinkayan mukaan se ei jäänyt yrityksen puutteesta kiinni.

– Lindelöf oli kenties Manchester Unitedin paras pelaaja viime kaudella. Häntä kohtaan oli paljon kiinnostusta seuroista, jotka ovat jopa parempia (kuin United) tällä hetkellä, sanoi Cetinkaya Aftonbladetin haastattelussa.

– Victorista tuli Barcelonan ykkösvaihtoehto, kun Matthijs de Ligt valitsi Barcelonan. Hänen pelitapansa, hänen DNA:nsa, on hyvin lähellä Barcelonan pelitapaa. Hän on yksi maailman parhaista toppareista pallon kanssa, ja Barcelona halusi hänet.

– He ottivat yhteyttä Ed Woodwardiin (Unitedin varapuheenjohtaja) lukuisia kertoja ja tekivät konkreettisia tarjouksia. Minä tapasin heidän siirtopomonsa Matt Judgen saadakseni siirron läpi, mutta he sanoivat: ”Ei mitään mahdollisuutta, Victor on yksi parhaista pelaajistamme”.

Lindelöf on edustanut Manchester Unitedia kesästä 2017 lähtien siirryttyään seuraan Benficasta. Hän on pelannut Unitedissa 75 ottelua.