Barcelonan kapteeni Lionel Messi haaveilee yhä siitä, että voisi vielä pelata ensimmäisen seuransa Newell’s Old Boysin paidassa, mutta argentiinalaistähti ei ole varma, pystyykö hän toteuttamaan unelmansa.

Messi, 32, liittyi Newell’s Old Boysiin kuusivuotiaana ja teki seuran juniorijoukkueissa kuuden vuoden aikana lähes 500 maalia ennen kuin siirtyi Barcelonan organisaatioon, jossa hän on viettänyt koko ammattilaisuransa ja voittanut kaiken mahdollisen.

Hän on aiemminkin puhunut paluusta kotikaupunkiinsa Rosarioon, mutta asia otettiin jälleen esille maanantaina Fifan The Best -gaalassa. Messin ja Barcelonan välinen sopimus ulottaa kesään 2021 asti, mutta hiljattain tuli tietoon, että hän voi jättää seuran ilmaiseksi tämän kauden jälkeen, jos niin tahtoo.

Vaikka Messi palaisikin Argentiinaan ja Newell’s Old Boysiin, hän ei ole antanut ymmärtää, että paluu olisi edessä pian.

– Newellin paidassa pelaaminen oli lapsuuden unelmani, mutta en tiedä, tuleeko se tapahtumaan. Se ei riipu vain minusta. Minulla on kolme lasta, kommentoi Messi Goalin mukaan.

Valmentajaksi siirtyminen ei näillä näkymin kuulu Messin tulevaisuuden suunnitelmiin.

– Olen aina sanonut, että se ei ole minulle, mutta ei sitä koskaan tiedä.

– Nuoria katsellessa ajattelen, että haluaisin työskennellä heidän kanssaan ja valmentaa heitä, mutta juuri nyt en rehellisesti näe sen tapahtuvan.

– Muutaman vuoden päästä voi tosin käydä niin. En osaa sanoa.