Real Madridiin kesällä siirtynyt ranskalaismaalivahti Alphonse Areola joutui somemyrskyn silmään, kun hän julkaisi sosiaalisessa mediassa PSG-tappion jälkeen yhteiskuvan Kylian Mbappén ja Eric Maxim Choupo-Moting kanssa.

Real Madrid koki Pariisissa melkoisen selkäsaunan keskiviikkona Mestarien liigan avausottelussa, kun PSG murjoi taululle 3-0-lukemat.

Areola siirtyi Real Madridiin nimenomaan PSG:stä, joten ei kestänyt aikaakaan, kun Real Madridin kannattajat kyseenalaistivat kuvan jälkeen maalivahdin sitoutumisen nykyiseen seuraansa. Areola kuitenkin vakuuttaa, että kuvassa oli kyse vain entisten pelikavereiden tapaamisesta.

– Pelin jälkeen tapasin entisiä pelikavereitani ja ystäviäni, kun en ollut ehtinyt hyvästellä heitä. Tästä syystä haluan esittää pahoittelut Madridin faneille, jotka pahastuivat (kuvasta), Areola pahoitteli Instagramissa.

Areola vakuutti myös, että on täysin sitoutunut Real Madridiin.

– Minulla ei ole pienintäkään epäilystä motivaatiostani tai uskollisuudestani Real Madridia kohtaan. Minua harmittaa osa sosiaalisessa mediassa nähdyistä kommenteista. Minun sydämeni on ollut valkoinen sen jälkeen, kun siirryin tähän seuraan. Tappio (PSG:tä vastaan) vaikutti minuun samalla tavalla kuin kaikkiin muihinkin, Areola avasi.