Granada palasi alkaneeksi kaudeksi La Ligaan sijoituttuaan toiseksi viime kaudella Segundassa.

Sarjanousijan kausi on alkanut komeasti. Granada on La Ligassa kuudentena neljän kierroksen jälkeen ja on joutunut taipumaan ainoastaan Sevillalle. Viime viikonloppuna Granada kukisti Celtan ja sitä aiemmin Espanyol kaatui vieraissa komeasti luvuin 3-0.

Viikonloppuna vastaan asettuu Barcelona. Granada isännöi Ernesto Valverden miehistöä Los Cármenesilla ja lähtee kamppailuun tasapisteissä Barcelonan kanssa.

Granadan Yangel Herrera tiedostaa, kuinka suuri haaste on edessä.

– Lähdemme otteluun varsin optimistisina. Tiedostamme, keitä olemme. Olemme pieni seura, mutta meillä on suuri sydän. Avainasemassa ovat työmme ja ennen kaikkea asenteemme. Meillä on suuret halut voittaa ensimmäistä kertaa kotonamme kannattajien edessä, Celtaa vastaan maalinteossa onnistunut Herrera vakuutti Marcalle.

Barcelona peluuttaa ottelussa todennäköisesti samaan aikaan Leo Messiä, Luis Suárezia ja Antoine Griezmannia. Se ei pelota Herreraa.

– Menemme kentälle aina pelaamaan voitosta. Oli vastassa kuka tahansa, meille se on yhdentekevää.