Espanjan karsintaurakka EM-kisoihin on sujunut täydellisesti – kuusi ottelua, kuusi voittoa. Sunnuntai-iltana kaatui Färsaaret lukemin 4-0.

Ottelussa Iker Casillasin kanssa tasalukemiin (167) maaotteluiden määrässä noussut Sergio Ramos pelasi ottelussa 84 minuuttia, mutta hänen tehojaan ei murskajaisissa tällä kertaa tarvittu.

Voittomaaliksi jäänyt, Rodrigon illan ensimmäinen osuma syntyi jo ensimmäisellä vartin aikana. Valencia-hyökkääjän 20. A-maaottelu kirkastui entisestään 50. minuutilla syntyneen toisen maalin ansiosta.

Paco Alcácer nokitti Rodrigon lukemat, kun ottelun varsinainen peliaika oli jo ohitse. Thiagon syötöstä lukemiksi 3-0 tasan 90.minuutilla, ja kolmea minuuttia myöhemmin kirsikaksi loppuluvut.

Espanjalla on nyt siis kasassa 18 pistettä lohkossaan. Kakkospaikka sen sijaan on huomattavati vähemmän selkeä; Ruotsi on kerännyt kuudesta pelistään 11 pinnaa, Romania yhdeksän, ja vielä neljäntenä oleva Norjakin yhdeksän.