Javier Hernández siirtyy West Hamista Sevillaan. Seurat tiedottivat asiasta verkkosivuillaan.

Sevillan tiedotteen mukaan Hernández on allekirjoittanut andalusialaisseuran kanssa kolmivuotisen sopimuksen. Transfermarktin tietojen mukaan Sevilla maksaa West Hamille 7,75 miljoonan euron suuruisen korvauksen.

Hernándezille Espanja on tuttu maa. Meksikon maajoukkuehyökkääjä pelasi Real Madridissa lainalla kauden 2014-15. Tuolloin Chicharito iski 33 pelaamassaan ottelussa tehot 9+9.

Hernández on urallaan edustanut myös Deportivo Guadalajaraa, Bayer Leverkusenia ja Manchester Unitedia. Unitedille Hernández teki 59 maalia ja antoi 20 maalisyöttöä 157 ottelussa.

Sevillalle Hernández on jo peräti 14. hankinta tänä kesänä. 31-vuotiaan hyökkääjän lisäksi seuraan ovat siirtyneet Jules Koundé, Rony Lopes, Munas Dabbur, Diego Carlos, Lucas Ocampos, Joan Jordán, Luuk de Jong, Óliver Torres, Maximilian Wöber, Fernando, Yan Brice, Nemanja Gudelj ja Sergio Reguilón.

Sevillalla on palanut kesän hankintoihin rahaa yhteensä 158,75 miljoonaa euroa. Toisaalta myynneistäkin seura on netonnut 101,2 miljoonaa.