Javier Hernández on siirtymässä West Hamista Sevillaan. Asiasta kertoo Sky Sports.

Skyn tietojen mukaan seurat ovat päässeet sopuun noin yhdeksän miljoonan euron siirtosummasta. Hernándezin on määrä käydä lääkärintarkastuksessa tänään maanantaina.

31-vuotias Hernández toisi Sevillaan rutkasti kokemusta. Seuratasolla Euroopassa mies on edustanut Hammersin lisäksi Manchester Unitedia, Real Madridia ja Bayer Leverkusenia. Valioliigassa Chicharito on tahkonnut 158 ottelua, La Ligassa 23 ja Bundesliigassa 54. Lisäksi Hernández on pelannut Meksikon maajoukkueessa komeat 108 ottelua ja iskenyt 51 maalia.

Kokemuspankistaan huolimatta Hernándezin rooli Sevillassa ei ole ihan selvä. Joukkueeseen on tänä kesänä tuotu kaksi muutakin keskushyökkääjää, Luuk de Jong ja Munas Dabbur. Samoista minuuteista taistelee myös Munir El Haddadi.