Portugalin maajoukkueen ja Sporting Lissabonin keskikenttäpelaaja Bruno Fernandes on yhdistetty viime aikoina Real Madridiin.

Fernandes, 24, on ollut tänä kesänä yksi markkinoiden tavoitelluimmista pelaajista. Häntä on huhuttu myös Atlético Madridiin sekä Valioliigan suurseuroihin.

Hiljattain Fernandes paljasti, että hän oli jo päässyt sopuun siirrosta Tottenhamiin, mutta Sporting esti kaupan toteutumisen.

Italialaisseura Fiorentinan urheilutoimenjohtaja Daniele Prade taas sanoi viime viikolla, että Fernandes on siirtymässä Real Madridiin. Praden mukaan Fiorentina ei saanut hankittua Raphinhaa Sportingista, koska portugalilaisseura valmistautuu Fernandesin lähtöön.

Sporting Lissabonin päävalmentajalta Marcel Keizerilta kysyttiin Fernandesin tulevaisuudesta lauantaina.

– Meidän on odotettava maanantaihin (siirtoikkunan viimeiseen päivään). Toivottavasti hän jää, kommentoi Keizer Goalin mukaan.

– Moni asia voi tapahtua. Me emme ole asemassa, jossa voisimme päättää.

Portugalin A-maajoukkueessa 12 ottelua pelannut Fernandes oli viime kaudella yksi Euroopan tehokkaimmista pelaajista. Hän pelasi Sportingissa 53 ottelua, joissa hän teki yhteensä 32 maalia ja syötti 18. Alkava kausikin on käynnistynyt Fernandesin osalta räväkästi. Hän on tehnyt neljään sarjaotteluun kaksi osumaa ja antanut neljä maalisyöttöä.