Paris Saint-Germainin urheilutoimen johtaja Leonardo on kommentoinut Barcelonan ja PSG:n välisiä siirtoneuvotteluita Neymarin mahdollisesta paluusta Camp Noulle.

Siirtoneuvottelut ovat tiettävästi junnanneet paikallaan jo hyvin pitkän aikaa. Barcelonan hylätyn tarjouksen jälkeen katalonialaisseura kieltäytyi PSG:n vastatarjouksesta, eikä siirtoa saatu maaliin.

Leonardon mukaan yhteisymmärrykseen voidaan kuitenkin vielä päästä, mutta se riippuu Barcelonasta. Siirtoikkuna sulkeutuu maanantaina, joten asioiden olisi edettävä melko nopealla tahdilla.

– Siirtoneuvottelut eivät ole vielä kuolleet, mutta sopimukseen me emme ole päässeet, koska vaatimuksiamme ei hyväksytty, Leonardo kertoi lehdistölle PSG:n voiton jälkeen perjantai-iltana. PSG voitti FC Metzin 2-0 vieraissa, eikä Neymar ollut mukana kokoonpanossa.

[readmore from=Neymar]

– Olemme valmiita neuvottelemaan pelaajista, mutta yhteisymmärrykseen me emme ole päässeet.

– PSG:n ja Neymarin asema on ollut aina hyvin selkeä. Jos saamme hyväksyttävän tarjouksen niin hän voi lähteä, mutta näin ei ole tapahtunut.

Espanjalaismedian mukaan Barcelona teki ensimmäisen tarjouksensa Neymarista jo kauan aikaa sitten. Leonardo kuitenkin kertoo, ettei Barcelonan virallisesta avaustarjouksesta ole kulunut kuin muutama päivä.

– Barcan ensimmäinen kirjoitettu tarjous saapui elokuun 27. päivä. En tiedä [tulemmeko pääsemään siirrosta sopuun maanantaihin mennessä]. Se riippuu Barcelonasta, Leonardo vastasi.