Christian Stuani on allekirjoittanut vuoteen 2023 ulottuvan jatkosopimuksen Gironan kanssa, seura vahvistaa virallisilla nettisivuillaan.

Gironan pudottua Espanjan toiseksi korkeimmalle sarjatasolle Stuanin odotettiin siirtyvän täksi kaudeksi muualle. Marcan mukaan 32-vuotias uruguaylaiskärki hylkäsi kuitenkin tarjouksia Brasiliasta, Meksikosta, Kiinasta ja Espanjasta jäädäkseen Estadi Montiliville.

Viimeisen kahden kauden aikana peräti 40 La Liga -maalia paukuttanut Stuani viihtyy perheineen Gironassa ja nauttii kannattajien antamasta suosiosta.

Stuani saapui Gironaan vuonna 2017 englantilaisseura Middlesbroughsta. Hänen debyyttikautensa 21 sarjamaalia auttoivat katalonialaisseuraa pysymään La Ligassa, mutta viime kaudella joukkue jäi neljän pisteen päähän pelastuksesta ja putosi Segunda Divisióniin.

Girona on aloittanut uuden kauden yhdellä tasapelillä ja yhdellä tappiolla. Joukkue isännöi sunnuntaina Malagaa.