Hetken aikaa ehti jo näyttää siltä, että Neymar voisi todella siirtyä PSG:stä Barcelonaan.

Osapuolet neuvottelivat kaupasta kasvotusten Pariisissa tiistaina. Tapaamisen jälkeen Barcelona-delegaation jäsen, Javier Bordas, sanoi: ”Mitään sopimusta ei vielä ole, mutta olemme lähempänä.”

Myöhemmin barcelonalaisviestimet kertoivat, että Barca ja PSG olisivat päässeet jonkinlaiseen yhteisymmärrykseen. Neymar siirtyisi Barcelonaan, ja PSG saisi rutkasti rahaa sekä Ousmane Dembélén lainalle – ehkä Ivan Rakiticinkin.

Sportin tietojen mukaan Rakitic ei ole palapelin ongelmallinen osa. Dembélé sen sijaan näyttäisi olevan. Cadena SER:n tuoreiden tietojen mukaan Dembéléllä ei nimittäin ole minkäänlaista halukkuutta lähteä PSG:hen. SER:n mukaan Dembélén lähipiiri on välittänyt viestin Barcelonan seurajohdolle.

[readmore from=Barcelona]

Barcelona toivoo edelleen kykenevänsä vakuuttamaan Dembélén lähdön hyvistä puolista. Sellaisia voisivat olla alku puhtaalta pöydältä, tutun valmentajan (Thomas Tuchel) alaisuuteen pääseminen ja takeet säännöllisemmästä peliajasta. Barcassa Dembélén peliaika olisi kortilla, mikäli Neymar vielä joukkueeseen siirtyisi.

Dembélén agentti Moussa Sissokokin on kommentoinut ajatusta siitä, että Dembélé olisi osa Neymar-kauppaa. Sissoko lähinnä sivuutti koko asian.

– Se ei liikuta meitä, Sissoko sanoi L’Equipelle.