Barcelona julkaisi tiistaina Johan Cruijffin patsaan Camp Noulla. Hollantilaislegendan tuore patsas sijaitsee Camp Noun edustalla.

Patsaan lisäksi Barcelona nimesi B-joukkueensa uuden kotistadionin Cruijffin mukaan. Estadi Johan Cruijff -stadion korvaa B-joukkueen käytössä olleen Miniestadin. Miniestadi puretaan uusien projektien alta pois lähitulevaisuudessa.

Uuden stadionin avajaisseremoniassa oli paikalla useita tunnettuja hahmoja Barcelona-yhteisöstä. Seurapresidentti Josep Maria Bartomeun oli määrä matkustaa Pariisiin neuvottelemaan Neymar-siirrosta, mutta Bartomeu jäi lopulta Barcelonaan stadionin avajaisseremoniaan ja patsaan julkistamiseen.

Paikalla olivat myös Gerard Piqué, Lionel Messi, Sergio Busquets ja Frenkie de Jong. Cruijffin perhe oli paikalla kummassakin tapahtumassa ja hollantilaislegendan poika Jordi Cruijff suoritti stadionin avauspotkun. Stadionin aukaisseessa ottelussa kohtasivat Barcelonan ja Ajaxin alle 19-vuotiaiden joukkueet. Barcelona hävisi ottelun maalein 0-2.