Álex Moreno on siirtymässä keskiviikon aikana Rayosta Betisin riveihin. Moreno matkusti tiistaina Madridista Sevillaan käymään Betisin lääkärintarkastuksessa.

26-vuotias laitapuolustaja herätti Betisin kiinnostuksen jo pidemmän aikaa sitten, ja seurat ovat neuvotelleet siirrosta kesäkuusta lähtien.

Betis ei kuitenkaan suostunut maksamaan pitkään aikaan Rayon pyytämää kymmentä miljoonaa euroa, kunnes sevillalaisseura lopulta suostui maksamaan kyseisen summan Segundassa alkavalla kaudella pelaavalle Rayolle.

Rayon päävalmentaja Paco Jémez ei ole tyytyväinen siirron ajankohtaan. Viisi vuotta Rayoa edustanut Moreno on joukkueen ehdottomia avainpelaajia ja oli harvoja Rayon pelaajia, jotka pärjäsivät viime kaudella pääsarjatasolla.

– Tämä tilanne on kestänyt jo yli kuukauden. Minulle sanotaan, että hän on pelaajani, mutta hän ei harjoittele kanssani. Kaikki olemme epäonnistuneet pahasti. Kesä-heinäkuussa menetin hermoni useampaan otteeseen näiden siirtoneuvotteluiden vuoksi ja edelleen odotamme, mitä tapahtuu. Morenoa ja minua ärsyttää tämä koko tilanne, Jémez muistutti.

– Meidän on oltava ammattilaisia ja hänen on muistettava olevansa Rayon sopimuspelaaja. Ymmärrän Álexin näkökulman, koska tämä on hänelle valtava mahdollisuus, mutta elämässä pitää ymmärtää muidenkin asemat. Kaikki häviämme tässä. Tämä siirto olisi pitänyt tehdä jo ajat sitten.