Leganés on tehnyt Chelsealle 4,5 miljoonan euron tarjouksen toppari Kenneth Omeruosta, kertoo Goal. Chelsea odottaa kuitenkin saavansa nigerialaispuolustajasta noin seitsemän miljoonaa euroa.

Omeruo, 25, pelasi Leganésissa lainalla jo viime kaudella esiintyen 31 ottelussa.

Hän on avoimesti puhunut siitä, että haluaisi jättää Chelsean. Omeruo on edustanut lontoolaisseuraa tammikuusta 2012 lähtien, mutta hän ei ole pelannut kertaakaan Chelsean edustusjoukkueessa. Sen sijaan hän on käynyt lainalla peräti seitsemän kertaa.

Nigerian A-maajoukkueessa Omeruo on pelannut jo lähes 50 ottelua.

Hänen ja Chelsean sopimus päättyy ensi kesänä.

– Uskon, että minun on nyt aika lähteä ja etsiä oma paikkani, olla itsenäinen mies, kommentoi Omeruo Goalille.

– Olen naimisissa ja minulla on lapsi nykyään, joten tarvitsen vakautta elämääni. Chelsea on ollut uskomaton minua ja perhettäni kohtaan, mutta minun on aika yltää potentiaaliini ja päästä siihen pisteeseen, missä ansaitsen mielestäni olla.