Atlético matkustaa maanantaina Yhdysvaltoihin harjoitusottelukiertueelleen. Atlético pelaa myös ottelun Meksikon puolella.

Atlético julkaisi maanantai-aamuna Yhdysvaltoihin matkaavan joukkueen. Nikola Kalinic ei ole mukana kokoonpanossa. Kalinicin on määrä poistua Atléticosta seuraavien päivien aikana. Kroatialaiskärki on yhdistetty siirtohuhuissa Turkkiin.

Sen sijaan Ángel Correa on mukana Yhdysvaltoihin matkaavassa joukkueessa. Correan on Kalinicin tavoin tarkoitus poistua pian Atléticosta. Correaa on huhuttu vahvasti AC Milaniin. Myös AC Milan on parhaillaan Yhdysvalloissa harjoitusottelukiertueella.

James Rodríguezin Atlético-siirto ei ole vielä varmistunut, mutta kolumbialaislähteiden mukaan Jamesin siirto varmistuu alkaneella viikolla. Jamesin on määrä liittyä Atléticon mukaan harjoitusottelukiertueelle vielä tämän viikon aikana.

Atlético de Madrid

@Atleti
🏧Convocados para viajar a Estados Unidos: Oblak, Adán, Alex; Lodi, Savic, Felipe, Hermoso, Trippier, C. Isaac, Montero, Manu Sánchez; Koke, Saúl, Lemar, Llorente, H. Herrera, Vitolo, Sanabria, Toni Moya, Riquelme; João Félix, Morata, Correa, Šaponjić, Costa y Camello
#AúpaAtleti