Luca Zidane viettää alkavan kauden lainalla Racing Santanderissa Segundassa.

Real Madridin organisaatiossa 15 vuotta viettänyt maalivahti poistuu ensimmäistä kertaa ammattilaisurallaan Real Madridista.

21-vuotias Zidane käväisi Marcan haastattelussa ja kertoi siitä, miltä tuntuu jatkuvasti olla puheenaiheena vain sen takia, koska Real Madridin päävalmentaja Zinédine Zidane on hänen isänsä.

– On loogista, että ihmiset katsovat ja muistavat ennemminkin virheitä kuin onnistumisia. Jalkapallossa se on aina mennyt niin. Olen tottunut siihen, että minusta puhutaan aina pahaa. Olen keskittynyt työntekoon, haluan vain pelata ja nousta mahdollisimman korkealle urallani, Zidane muistutti.

– Olen pienestä pitäen tottunut vertailuun ja siihen, miten minua aina kutsutaan sukunimelläni. Ihmiset väittävät, että olen päässyt vain sukunimeni ansiosta sinne, mihin olenkaan päässyt.

Zidane pelasi viime kaudella yhden ottelun Real Madridin edustusjoukkueessa La Ligassa.