Sevilla tiedotti aiemmin hankkineensa Fernandon turkkilaisesta Galatasaraysta. Sevilla maksoi 31-vuotiaasta keskikenttäpelaajasta noin 4,5 miljoonaa euroa.

Fernando on Sevillan kahdeksas hankinta kuluvan kesän aikana. Urallaan Galatasarayn lisäksi muun muassa Portoa ja Manchester Cityä edustanut Fernando kiitti lehdistötilaisuudessaan Sevillan urheilutoimenjohtajaa Monchia.

– Turkkilaiset ovat hyvin vaikeita. He eivät halunneet, että poistuisin Turkista ja minun on siten kiitettävä Monchia, koska hän on tehnyt valtavasti töitä sen eteen, että olen tänään Sevillassa, Fernando kiitti.

Sevillaa edustavat Jesús Navas ja Nolito olivat Fernandon joukkuetovereita Manchester Cityssä.

– En ole vielä päässyt puhumaan heidän kanssaan. Puhumme varmasti seuraavien päivien aikana enemmän. Tiedän, kuinka suuri vaatimustaso Sevillassa on ja teemme parhaamme sen eteen, jotta seura menestyy.