Turkin liigan Galatasaray on vahvistanut Sevillaan ennakoidun keskikenttävahvistuksen siirron. Viimeisin tulokas Julen Lopeteguin ryhmään on taustaa muun muassa Manchester Citystä omaava Fernando.

Galatasaray SK

@GalatasaraySK
Profesyonel futbolcumuz Fernando Francisco Reges'in transferi konusunda Sevilla Football Club S.A.D. ile resmi görüşmelere başlanmıştır.

31-vuotias brasilialainen siirtyy seuraan neljän miljoonan euron korvauksella. Vuosina 2014-2017 Man Cityssä palloilleen puolustavan keskikenttämiehen sopimus Galatasarayssa oli ehtinyt jo viimeisen vuotensa puolelle.

Kyseessä on jo kahdekas tulokas Sevillaan tänä kesänä. Aiemmin seura on kiinnittänyt Munas Dabburin, Diego Carlosin, Jules Kunden, Luuk de Jongin, Joan Jordanin ja Lucas Ocamposin. Lisäksi Real Madrid -puolustaja Sergio Reguilon vahvistaa joukkuetta kauden mittaisella lainasopimuksella.