Marcan mukaan Roberto Soldado on siirtymässä alkavaksi kaudeksi Granadan riveihin.

34-vuotiaan Soldadon sopimus Fenerbahcen kanssa päättyi heinäkuun alussa, ja espanjalaiskärki haluaa palata kotimaahansa päättämään uransa. Soldado on tehnyt La Ligassa jopa 110 maalia 245 pelaamassaan sarjaottelussa.

Soldado muistetaan parhaiten Valenciasta, missä kärki nousi yhdeksi La Ligan parhaista pelipaikallaan. Soldado siirtyi aikoinaan Valenciasta Tottenhamiin, mutta Valioliigassa Soldado ei saanut itsestään parasta irti ja palasi La Ligaan. Soldado vietti Villarrealissa muutaman kauden ennen siirtoaan Fenerbahceen.

Soldado pelasi A-maajoukkueurallaan 12 ottelua, joissa syntyi komeat seitsemän maalia. Valencialaishyökkääjä jäi päättyneellä kaudella Turkissa varsin pienelle vastuulle ja toimi Fenerbahcessa varahyökkääjän roolissa.

Marcan tietojen mukaan Soldadon Granada-siirto on käytännössä julkistamista vaille valmis.