Paris Saint-Germain on valmis myymään Neymarin takaisin Barcelonaan, pariisilaisseuran urheilutoimenjohtaja Leonardo on vahvistanut.

Neymaria ollaan yhdistetty takaisin Camp Noulle pitkän aikaa. Hänen päätöksensä jättää kauden ensimmäiset harjoitukset PSG:n kanssa väliin osoittivat, ettei hän halua jatkaa ranskalaisseuran riveissä enää alkavalla kaudella.

Leonardon mukaan PSG ja Barcelona ovat jo neuvotelleet Neymarin siirrosta pintapuolisesti. Pariisilaisseura kuitenkin odottaa yhä Barçan ensimmäistä siirtotarjousta.

– Olemme keskustelleet hänen edustajiensa kanssa. Heidän asemansa on selkeä, mutta vain yksi asia on toistaiseksi totta: hänellä on kolmivuotinen sopimus meidän kanssamme, emmekä ole vielä vastaanottaneet tarjouksia hänestä, joten emme voi neuvotella vielä mistään, Leonardo kertoi Le Parisienille.

– Emme ole saaneet vielä yhtäkään tarjousta. Mutta me olemme, se on totta, neuvotelleet hyvin pinnallisesti [Barcelonan kanssa].

[readmore from=Neymar]

– Neymar voi lähteä PSG:stä oikeanlaista tarjousta vastaan. Nyt emme tiedä haluaako joku todella ostaa hänet ja millä hinnalla. Kaikki tämä ei voi tapahtua päivässä, se on varmaa.

Leonardo muistutti Barcelonaa myös siitä, ettei se voi saada Neymaria takaisin vain siksi, koska hän haluaa palata espanjalaisseuran riveihin. Barcelonan on yhä maksettava maltaita saadakseen hänet takaisin.

– Meidän täytyy jutella ja neuvotella, siinä kaikki. Ei enää kysymyksiä Neymarista, kiitos.

– Tämä siirto tulee muuttamaan paljon asioita, tapahtui tai ei. Näin laajan asian kanssa ei ole varaa tunteilulle. Kyse on vain rahasta.

Lähde: Le Parisien