Aymen Abdennour on varsin kummallisessa tilanteessa.

29-vuotias toppari on uransa parhaassa peli-iässä, mutta viimeisestä ottelusta on aikaa jo reilusti yli vuosi. Valencia hankki Abdennourin noin 22 miljoonalla eurolla kesällä 2015.

Tunisialaistoppari oli kahden kauden ajan Valenciassa, kunnes seura päätti lainata heikosti pelanneen Abdennourin Marseilleen kaksi vuotta sitten. Lainasopimus oli kahden vuoden pituinen, mutta Abdennour pelasi seurassa vain 14 ottelua. Viime kaudella Abdennour ei pelannut minuuttiakaan Marseillen paidassa ja pääsi kolmesti vaihtopenkille istumaan.

Abdennourilla on vielä vuosi Valencia-sopimustaan jäljellä. Valencia ei halua toppariaan takaisin harjoituskaudelleen ja on antanut Abdennourille lisää lomaa siihen saakka, jotta pelaajalle löydetään uusi seura. Abdennourilla on yksi Valencian korkeimmista palkoista, eikä Marcelino luota pelaajaan, joten seuran on päästävä eroon tunisialaisesta.

Valencian ongelmana on ollut kuitenkin se, ettei Abdennour ole hyväksynyt saamiaan tarjouksia. Valencia ja italialainen Brescia pääsivät jo yhteisymmärrykseen Abdennourin siirrosta, mutta pelaaja ei halunnut siirtyä Bresciaan.