Legendaarisen Ronaldon omistaman La Liga -seuran Real Valladolidin toimistolla vietettiin kiireistä tiistaita, kun seura otti nimet paperiin peräti neljältä pelaajalta. Kontrahdeista kolme oli jatkosopimuksia, mutta uutena miehenä rinkiin liittyy 22-vuotias hyökkääjä Jorge De Frutos.

Jatkosopimuksen Valladolidilta saivat toppari Kiko Olivas, 30, keskikentän keskustan Míchel, 31,sekä vasen laitapuolustaja Roberto Corral, 21. Corralin ja Olivasin sopimukset ulottuvat vuoteen 2022 ja maalillaan Valladolidin sarjassa säilymisen ratkaisseen Míchelin vuoteen 2020.

Kiko Olivas ja Míchel olivat päättyneellä kaudella Valladolidin ehdottomia runkopelaajia, mutta Corral vietti käytännössä koko kauden seuran reservijoukkueessa.

Kiinnostava tulokas sen sijaan on Real Madridin organisaatiosta vuoden lainapestille kiinnitetty laitahyökkääjä De Frutos. Nuorukainen pelasi viime kauden Real Madrid Castillassa tehden 35 ottelussa tehot seitsemän maalia ja viisi maalisyöttöä. Nyt hän lähti hakemaan pelipaikkaa korkeimmalta sarjatasolta, ja luottaa omiin kykyihinsä.

– Tulen antamaan kaikkeni, sata prosenttia jokaisissa treeneissä ja jokaisessa ottelussa. Olen erittäin motivoitunut eikä pääsarja pelota minua tippaakaan, De Frutos vakuutteli lehdistötilaisuudessa Real Valladolidin kotisivujen mukaan.

– Olen vahva pystysuunnan pelaaja. Juoksen mielelläni tyhjiin aukkoihin ja riplailen, ja luulen, että minulla on myös hyvä pelinäkemys, tulokas kuvaili itseään.

Real Madridiin De Frutos siirtyi Rayo Majadahondasta kesällä 2018.