Espanjan maajoukkueen entinen hyökkääjä Fernando Torres ilmoitti perjantaina, että hän on ripustamassa nappulakenkiään naulaan.

Aiemmin urallaan kasvattajaseuraansa Atlético Madridia, Liverpoolia, Chelseaa ja AC Milania edustanut Torres, 35, pelaa parhaillaan Japanin pääsarjaseurassa Sagan Tosussa.

Sunnuntaina Torres ilmoitti, että hän pelaa uransa viimeisen ottelun 23. elokuuta, jolloin Sagan Tosu kohtaa Vissel Kobe, jota edustavat hänen entiset maajoukkuetoverinsa Andrés Iniesta ja David Villa.

Kyseessä ei kuitenkaan ole J1 Leaguen kauden päätöskierros. Sagan Tosulla on Torresin jäähyväispelin jälkeen vielä kymmenen sarjaottelua pelaamatta.

Sagan Tosu on 15 kierroksen jälkeen 18 joukkueen J1 Leaguessa vihoviimeisenä. Vissel Kobe on 11. sijalla.

Viime kesästä lähtien Sagan Tosua edustanut Torres on pelannut tällä kaudella Japanissa 13 ottelua, mutta hän ei ole onnistunut vielä maalinteossa. Viime kaudella hän teki Sagan Tosulle 19 ottelussa yhteensä neljä maalia.

Fernando Torres

@Torres
Mi último partido como profesional será el 23 de agosto contra el @visselkobe . Será muy emotivo despedirse del fútbol junto a mis amigos @andresiniesta8 y @Guaje7Villa
Ahora a disfrutar de estos dos últimos meses.