Neymarin tulevaisuus on jälleen kerran koko ajan tapetilla. PSG:n pomo Nasser Al-Khelaifi on todennut haastattelussa ”oven olevan auki kaikille huonosti motivoituneille pelaajille”, ja Neymarin väitetään ”haluavan takaisin kotiin”.

Jos siirto tulee toteutumaan, ovat jonon kärjessä tietysti vanhat tutut Barcelona ja Real Madrid. Neymarin pelikaveri seura- ja maajoukkueesta, keskuspuolustaja Marquinhos pitäisi taiturin kuitenkin mieluiten Pariisissa.

– Neymarin kaliiperin pelaaja, joka pystyy ratkaisemaan otteluita… Puhun pelikaverina, ystävänä ja fanina, kun sanon, että me haluamme hänen jäävän, Marquinhos totesi Copa Américan yhteydessä antamassaan haastattelussa AS:n mukaan.

Marquinhos kiistää keskustelleensa siirtohuhuista Neymarin kanssa, ja muistuttaa, ettei voi asian ratkaisuun vaikuttaa.

[readmore from=Neymar]

– Neymar tietää, mitä hänen pitää tehdä, ja myös seuran puheenjohtaja tietää, mitä hänen pitää tehdä. En tiedä, millaisen keskustelun he ovat käyneet.

Brasilian maajoukkueen valmentaja Tite neuvoi Neymaria Copa Américan alla menemään seuraan, ”jossa hän tuntee itsensä onnelliseksi”. Neymar ei Etelä-Amerikan mestaruusturnauksessa lopulta pelaa nilkkavamman takia.