Celta Vigon kausi 2018-2019 oli seuralle pettymys, ja nyt hyökkäyskalustoa aiotaan rakentaa uusiksi. Maxi Gómez on saamassa rahakkaan siirron toisaalle, ja Celta Vigon tavoitteena on kiinnittää Valenciasta lupaava Santi Mina. 23-vuotias Mina ei kuitenkaan ole ainoa nuori hyökkääjä, jota Celta havittelee, vaan katseet on käännetty myös Italiaan.

Italialaislehti L’Arenan mukaan Celta Vigon kiikarissa on Perparim Hetemajn seuratoveri, 24-vuotias puolalaishyökkääjä Mariusz Stepinski. Kovin suurta siirtosummaa ei Serie A:sta pudonnut Chievo pyydä, vaan Stepinski olisi saatavilla noin viidellä miljoonalla eurolla. Kiinnostusta on tosin myös Serie A:n sisältä, sillä Stepinskiä seuraavat tarkasti myös Udinese, Parma ja Sampdoria.

Stepinski teki päättyneellä kaudella Chievossa kuusi maalia. Kaikkiaan 57 Serie A -ottelussa osumia on syntynyt 11. Aiemmin Stepinski on pelannut urallaan muun muassa Nantesissa.

Puolan A-maajoukkueessa hän on pelannut neljä ottelua, joista viimeisimmän marraskuussa 2017. Puolan armottomaan kovan hyökkäyskaluston sekaan ei ole helppoa murtautua.

Lähde: AS