Saksalaislehti Bildin mukaan Atlético on kiinnostunut Eintracht Frankfurtin Ante Rebicistä.

Atlético etsii parhaillaan hyökkäykseensä sellaista pelaajaa, joka kykenee pelaamaan kärkien takana niin sanottuna pelintekijänä ja piilokärkenä. Rebic on herättänyt Atléticon seurajohdon kiinnostuksen.

Frankfurtin seurajohto on tiettävästi luvannut Rebicille myydä hänet kesän aikana, jos seura saa riittävän hyvän tarjouksen. Frankfurt on asettanut saksalaislehtien mukaan Rebicille noin 40 miljoonan euron hintalapun.

Atlético ei ole kuitenkaan suinkaan ainoa seura, joka on osoittanut kiinnostuksensa Kroatian A-maajoukkueen vakiopelaajaa kohtaan. Myös Internazionale on kiinnostunut Rebicistä ja on tiettävästi tarjonnut kroatialaiselle jo neljän miljoonan euron vuosipalkkaa.

Monipuolinen Rebic kykenee pelaamaan hyökkäävänä keskikenttäpelaajana, laidoilla tai puhtaana kärkenäkin.