La Ligan päätöskierroksen Real Valladolid-Valencian 0-2-tuloksen takana epäillään olleen ottelumanipulaatiota. Takana epäillään olevan muun muassa Raul Bravo, Carlos Aranda ja Borja Fernandez. He halusivat järjestää ottelun niin, että Valencia voittaisi ottelun molemmat puoliajat ja heidän epäillään lahjoneen peräti seitsemän Valladolid-pelaajaa.

Tuoreimpien käänteiden mukaan rikollisringin sai hermostuneeksi se, että Getafe oli samaan aikaan tarjonnut Valladolidille kahta miljoonaa euroa ottelun voittamisesta. Tämä johtuu siitä, että seura kamppaili Valencian kanssa viimeisestä Mestarien liiga -paikasta.

– On olemassa vahvoja todisteita siitä, että Raul Bravo oli mennyt Valladolidiin 48 tuntia ennen ottelua. Tapaaminen liittyi Borjan mukaan hänen mahdolliseen liittymiseen joukkueen akatemiavalmennukseen, El Mundon toimittaja Esteban Urreiztieta kertoi.

– Tutkimustiedoista selviää, että Raul Bravo hermostui, kun operaatio oli jo pitkällä ja selvisi, että Getafe oli tarjonnut kahta miljoonaa euroa Real Valladolidille voitosta.

Lopulta rikollisringin toiveet ottelun kulusta kuitenkin toteutuivat.