Sevilla järjesti sunnuntaina muistotilaisuuden kotistadionillaan Ramón Sánchez Pizjuánilla lauantaina kuolleelle seuralegendalleen José Antonio Reyesille.

Reyes tuotiin tilaisuuteen arkussaan ja arkku oli nähtävillä tilaisuudessa neljän tunnin ajan. Jopa 12 000 ihmistä jätti sunnuntaina hyvästinsä Reyesille Pizjuánilla.

Muun muassa Ivan Rakitic, Sergio Ramos ja Joaquín saapuivat paikalle tilaisuuteen.

Reyes kuoli lauantaina auto-onnettomuuden seurauksena kotikaupungissaan Utrerassa Sevillan esikaupunkialueella. Reyes pelasi kuluneella kaudella Espanjan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Segundassa Extremaduran riveissä.

Sevilla-kasvatti on yksi seurahistorian merkittävimmistä pelaajista.

Sevillan seurapresidentti José Castro pitää tapahtunutta suurena painajaisena.

– Tämä on rankkaa ja tuntuu pahalta painajaiselta. Fakta on kuitenkin se, että tämä kaikki pitää paikkansa ja Reyes menehtyi lauantaina auto-onnettomuudessa. On hienoa, että kaikki Sevillan kannattajat pääsevät jättämään hyvästit Pizjuánilla Reyesille, Castro totesi.

– Reyes on yksi meistä. Hän oli pelaaja, joka edusti seuraa jokaisella junioritasolla edustusjoukkueen saavutuksista puhumattakaan. Rakastamme häntä valtavasti. Hän oli suuri osa seuran kasvamista. Reyes oli hyvin karismaattinen pelaaja, joka teki hyvin tärkeitä maaleja. On loogista, että koko maailma rakasti häntä ja kaikki haluavat sanoa hänelle hyvästit.