Entiset joukkuetoverit ja Sevillan kannattajat hyvästelivät sunnuntaina Pizjuánilla José Antonio Reyesin.

35-vuotias Sevilla-legenda menehtyi lauantaina auto-onnettomuudessa. Onnettomuudessa menehtyi myös Reyesin 23-vuotias serkku. Reyes edusti urallaan myös muun muassa Arsenalia, Real Madridia ja Atléticoa.

Sergio Ramos, Jesús Navas, Ivan Rakitic ja Joaquín Caparrós olivat paikalla muistotilaisuudessa sunnuntaina.

– Tänään on yksi vaikeimmista päivistä, joita voimme kohdata. Tämä on suuri isku sevillismolle kuin minullekin. Emme usko tätä vielä. Tätä on niin vaikea sisäistää näin lyhyessä ajassa. José Antonion menetys on valtava kaikille, hän oli suuri ystävä. Tällaisia tragedioita tapahtuu elämässä. Nyt tämä tapahtui uudestaan Antonio Puertan jälkeen, Ramos viittasi elokuussa 2007 sydänkohtaukseen menehtyneeseen Sevilla-pelaaja Puertaan.

Sevillan kapteeni Navas muisti ystäväänsä sunnuntaina.

– Voin todella huonosti. Olin José Antonion ja hänen perheensä kanssa aktiivisesti tekemisissä. Tämä on todella suuri isku. Elin hänen kanssaan niin paljon, että tätä on vaikea sisäistää. En edes tiedä, mitä sanoa. Hän oli aina esikuvani. Oli uskomatonta harjoitella ja pelata hänen kanssaan. Olimme huonetovereita Sevillassa. Hän oli idoli kaikille Sevillan junioreille, Navas totesi.

Rakitic matkusti Barcelonasta hyvästelemään hyvän ystävänsä.

– Emme usko tätä. Mietimme, ettei tämä ole totta. Olen shokissa. Haluan osoittaa tukeni hänen vaimolleen, vanhemmilleen ja lapsilleen. Kälyni soitti minulle, kun olimme syömässä ja sanoin hänelle, ettei se voi pitää paikkaansa. Hän oli nähnyt uutisen televisiosta. Soitin heti Monchille ja kysyin, oliko se totta. Puhuin hiljattain Reyesin kanssa ja sovimme näkevämme pian. Tämä on hyvin surullinen päivä.

Reyesin entinen päävalmentaja Caparrós ei voi uskoa uutista todeksi.

– Valtava takaisku, jota on vaikea ymmärtää. Kaikki tapahtui niin nopeasti. Tämä tuntuu valheelta. Hän oli niin nuori ihminen, jolla oli koko elämä edessä. Reyes teki tästä seurasta suuren, kun hän lähti aikoinaan, Caparrós viittasi Reyesin Arsenal-siirtoon. Arsenal maksoi Reyesistä 30 miljoonaa euroa ja auttoi seuraa valtavasti taloudellisesti.

– Hän oli hyvin iloinen ihminen, joka hymyili aina. Elin sen hänen valmentajanaan. Tunsin hänet siitä lähtien, kun hän tuli Sevillaan juniorina. Minulle puhuttiin jo aiemmin hänestä, mutta huomasin hänen taidot ja sen, että hän on erilainen muihin verrattuna, kun José Antonio saapui seuraan nuorena poikana.