Entinen Englannin maajoukkuepelaaja Joe Cole ylistää Chelsean Eden Hazardia, joka saattaa siirtyä tänä kesänä Real Madridin riveihin.

– Maailmassa ei ole montaa pelaajaa, joiden näkemisestä olisin valmis maksamaan. Luultavasti kaksi – ja ne ovat Lionel Messi ja Eden Hazard. Eden lumoaa sinut sillä, mitä hän pystyy tekemään pallon kanssa. Kun hän tai Messi pelaa, näkee jalkapallon kauneuden, Cole sanoo The Sunissa.

Hänen mukaansa joissakin huippupelaajissa näkyy, kuinka nämä pinnistelevät ollakseen hyviä. Toiset puolestaan saavat pelaamisen näyttämään hyvin helpolta, ollen ennen kaikkea jalkapalloilijoita ja vasta sitten urheilijoita.

– Jos minulla olisi enää pari puntaa jäljellä ja minun pitäisi viedä lapseni katsomaan jonkun pelaajan peliä, se olisi Messi tai Hazard. Muistan nähneeni Lillen harjoituskentällä Hazardin tekevän parhaan koskaan näkemäni maalin, kertoo Cole.

– Uralla ei tule montaa hetkeä, jolloin harjoitukset keskeytyvät maalin takia ja kaikki vain taputtavat.

Parhaillaan Hazard valmistautuu keskiviikkona pelattavaan Eurooppa-liigan loppuotteluun Arsenalia vastaan. Se saattaa jäädä miehen viimeiseksi peliksi Chelsean väreissä.

Lähde: Goal