Real Madridin uskotaan latovan tulevana kesänä miljoonia ja taas lisää miljoonia tiskiin ensi kauden joukkuettaan vahvistaakseen. Merkittävimmät huhut koskevat hyökkäyspään pelaajia, mutta alakertaankin saatetaan uutta verta kaivata.

Raphaël Varane ilmoitti äskettäin, että siirtohuhuista huolimatta hän aikoo jäädä ensi kaudeksi Madridiin. Tuoreet huhut kuitenkin nostivat esiin myös mahdollisuuden, että pitkäaikainen kapteeni Sergio Ramos vaihtaisi maisemaa.

Italialaisen Corriere dello Sportin mukaan Real Madrid varautuu mahdollisesti kasvavaan topparintarpeeseen siten, että se havittelee joukkueeseensa Napolin huippupuolustaja Kalidou Koulibalya. Todennäköisesti kuitenkin turhaan, sillä Napoli ei ole osoittautunut minkäänlaista halukkuutta luopua 27-vuotiaasta senegalilaisesta.

Koulibaly on noussut viime vuosina yhdeksi maailman arvostetuimmista toppareista, ja hänet valittiin myös tällä kaudella Serie A:n parhaaksi puolustajaksi. Koulibalyn sopimuksessa on kuitenkin massiivinen 150 miljoonan euron ulosostopykälä, joka kaiken lisäksi aktivoituu vasta kesällä 2020. Niinpä Real Madridin tekemä 90 miljoonan euron tarjous osoittautui Napolille riittämättömäksi. Tarjouksen esitteli Napolin seurajohdolle Koulibalyn agentti Fali Ramadani.

Myös Napolin valmentaja Carlo Ancelotti on vahvistanut medialle, että Koulibaly pelaa ensi kaudellakin hänen valmentamassaan joukkueessa.

Lähde: AS