Real Madridin toppari ja kapteeni Sergio Ramos harkitsee jättävänsä seuran, kertoo Marca. Aiheesta ovat uutisoineet myös monet muut espanjalaismediat.

Vuodesta 2005 lähtien Madridia edustanut Ramos, 33, ja seurapresidentti Florentino Perez ajautuivat tiettävästi välirikkoon joukkueen pudottua Mestarien liigasta neljännesvälierävaiheessa Ajaxia vastaan.

Pelikiellon takia toisesta osaottelusta sivussa ollut Ramos puolusti pukukopissa joukkuekavereitaan Perezin kritiikiltä. Kaksikon välit ovat olleet madridilaislehtien mukaan lähes olemattomat sen jälkeen.

AS:n mukaan Ramos ei ole katsonut hyvällä, että seura on kritisoinut häntä viime aikoina mm. siitä, että hänellä on kestänyt toipua pohjevammastaan. Loukkaantuminen pakotti topparin jättämään kauden viimeiset seitsemän ottelua väliin.

Ramosin ja Real Madridin sopimusta on vielä kaksi vuotta jäljellä, ja siinä on 800 miljoonan euron ulosostoklausuuli.

Lehtitietojen mukaan useat Euroopan suurseurat ovat jo kyselleet Ramosin perään. AS:n mukaan myös Kiinasta on osoitettu kiinnostusta.