Estadio Deportivo uutisoi, että Eusebio Di Francesco tullaan lähipäivinä nimeämään Sevillan uudeksi päävalmentajaksi.

Joukkuetta loppukauden ajan valmentanut Joaquin Caparros palkattiin vain väliaikaiseksi ratkaisuksi kesään asti ja nyt hänen tilalleen ollaan löydetty pysyvä ratkaisu. Sevillan urheilutoimenjohtaja Monchi tuntee Di Francescon AS Roma -ajoiltaan, sillä kummatkin olivat seurassa samaan aikaan.

Di Francesco on siis viimeisimpänä valmentanut AS Romaa. Espanjalaisen jalkapallon ystävät muistavat hänet sieltä muun muassa Mestarien liigan pudotuspeleistä, kun hänen joukkueensa nousi Barcelonaa vastaan jatkoon hävittyään ensimmäisen osan 4-1-lukemin. Nousua pidetään yhtenä Mestarien liigan historian klassikoista.

Di Francesco on myös valmentanut urallaan Sassuoloa, Lecceä, Pescaraa ja Virtus Lancianoa. Tällä hetkellä hän on ilman seuraa.