Atléticossa nähdään kesän aikana suuri joukkueen uudelleenrakennusprojekti.

Diego Godín, Juanfran ja Antoine Griezmann poistuvat varmasti seurasta. Godínin ja Griezmannin poistumiset ovat jo virallisia. Juanfran pitää lehdistötilaisuuden torstaina, jossa ilmoittaa poistuvansa Atléticosta yhdeksän menestyksekkään vuoden jälkeen.

Atléticon toimitusjohtaja Miguel Ángel Gil Marín kommentoi seuran verkkosivuille ilmestyneessä haastattelussa sitä, miten Atlético aikoo korvata seurasta lähteneet avainpelaajat.

– Pelaajien seuraaminen, neuvotteleminen ja hankkiminen on työ, mikä ei lopu koskaan. Työskentelemme läpi kauden Diego Simeonen ja urheilutoimenjohtajamme Andrea Bertan kanssa. Aiomme hankkia pelaajia, jotka ovat sitoutuneita Atléticon projektiin, eli joukkueeseen, jossa kukaan ei ole seuraa tärkeämpi, Gil Marín totesi.

– Tavoitteemme on jatkaa pokaaleista taistelemista. Seurasta poistuneet pelaajat korvataan laadukkailla pelaajilla, jotka auttavat meitä taistelemaan kärkisijoista. Atléticossa ei ole yhtäkään pelaajaa, joka on seuraa suurempi. Atlético on kaikkien yläpuolella.

Gil Marín vahvisti seuran neuvottelevan vielä Filipe Luisin kanssa jatkosta. Filipen sopimus Atléticon kanssa päättyy kesäkuun lopussa.

– Filipen lähtö on mahdollisuus. Puhumme hänen kanssaan vielä siitä, mikä olisi paras vaihtoehto kaikille. Joka tapauksessa hän on antanut uransa parhaat vuodet Atléticolle.