Katalonialaisseura Gironan taru Espanjan La Ligassa on erittäin suurella todennäköisyydellä päättymässä toistaiseksi tähän kauteen. Joukkueen tulisi voittaa viimeinen ottelunsa Alavesia vastaan, Celta Vigon hävitä Vallecanolle ja kuroa maalieroa kuuden osuma verran.

Jos Girona ei suorita ihmettä, tulee se varmasti menettämään osan avainpelaajistaan. Ennakkoon yksi halutuimmista on joukkueen ykköstykki Christian Stuani. 32-vuotias uruguaylainen on tälläkin kaudella tehnyt osumia tasaiseen tahtiin. 32 sarjaottelussa hän on tehnyt vakuuttavat 19 maalia. Ainoastaan Lionel Messi, Karim Benzema ja Luis Suárez ovat tehneet La Ligassa enemmän.

Stuanilla on sopimuksessaan pykälä, jonka myötä hänen ulosostopykälänsä tulee puolittumaan. Tämä tarkoittaisi sitä, että hänet voidaan ostaa vain 7 miljoonalla eurolla. Maalimääriin ja nykymarkkinoihin suhteutettuna summa on todella alhainen.