Sevillan hyökkääjä André Silva ihmettelee joukkueen päävalmentajan Joaquín Caparrósin väitettä, jonka mukaan hän olisi liioitellut loukkaantumisongelmiaan.

Täksi kaudeksi AC Milanista Sevillaan lainattu Silva, 23, ei ole pelannut minuuttiakaan huhtikuun alun jälkeen polvivaivojen takia, mutta hänet saatetaan silti kutsua kesäkuun alussa Portugalin maajoukkueen mukaan Nations Leaguen lopputurnaukseen.

Caparrós tulistui ajatuksesta ja kyseenalaisti Silvan polvivamman vakavuuden. Hän jopa ehdotti, että kansainvälisen jalkapalloliiton Fifan olisi puututtava asiaan, jos Portugali yrittää kutsua Silvan turnaukseen.

Silva vastasi valmentajalleen A Bolan haastattelussa ja vakuutti, että hänen polvensa estää pelaamisen tällä hetkellä. Hän ei ymmärrä, miksi hän ei voisi pelata kesäkuussa maajoukkueessa, jos loukkaantuminen ehtii hellittää siihen mennessä.

– En ole liioitellut loukkaantumistani, olen saanut siihen hoitoa.

– Omatuntoni on puhdas. Olen halunnut pelata, mutta ongelmana on ollut, että kipu polvessa on pahentunut ajan myötä.

– Ehkäpä tätä ei ole käsitelty parhaalla mahdollisella tavalla ja ehkä minun olisi pitänyt pitää taukoa joulukuussa, mutta Sevilla tarvitsi minua ja halusin pelata.

– Minun ajatukseni ammattimaisuudesta tarkoittaa äärimmäistä omistautumista seuralle, tässä tapauksessa Sevillalle. Minut tuntevat ihmiset tietävät, että haluan aina olla hyödyksi.

– Minä keskityn kuntoutumiseen. Tiedän, että maajoukkueen julkistus on jo nurkan takana. Kaikista loukkaantumista voi toipua. Miksen voisi mennä maajoukkueeseen, jos toivun [ajallaan]?

Sevillalla on osto-optio Silvan lainasopimuksessa, mutta espanjalaismedia on kertonut keväällä, ettei seura aio käyttää sitä.