Rayo isännöi sunnuntaina Valladolidia Vallecasissa. Kyseessä on Rayon viimeinen kotiottelu La Ligassa hetkeen, sillä seuran putoaminen Segundaan varmistui viime viikonloppuna.

Rayon kannattajat ovat antaneet kuluvan viikon aikana kausikorttejaan Valladolidin kannattajille käyttöön. Rayo on pyytänyt vieraskannattajilta lipusta peräti 50 euroa. Rayolla ei ole ottelussa panosta, mutta Valladolid pelaa sarjapaikkansa puolesta.

Rayon kannattajat eivät ymmärtäneet seurajohdon päätöstä nostaa vieraslippujen hintoja, joten kannattajat päättivät auttaa Valladolidista saapuvia vieraskannattajia.

Rayon päävalmentaja Paco Jémez ei ymmärrä kannattajiensa päätöstä.

– Jokainen voi tehdä kausikortillaan mitä haluaa, mutta itse en tekisi koskaan sillä tavalla. En myisi tai antaisi kausikorttiani Valladolidin kannattajille. Kunnioitan kaikkia mielipiteitä ja he ovat maksaneet kausikorteistaan, joten tehköön mitä haluavat, Jémez totesi.

– Kun me vierailemme Valladolidissa, he ottavat kannattajiltamme luonnollisesti rahaa lipuista. Eivät he lahjoita niitä heille. En ymmärrä tätä koko asiaa.