La Liga tiedotti tiistaina, että koko sarjan päätöskierroksen alkamisaika vaihtuu. Sarjan 38. ottelukierros pelataan suunnitellusti lauantaina 18. toukokuuta, mutta otteluja on myöhäistetty puolellatoista tunnilla. Alun perin kierroksen piti startata paikallista aikaa kello 18.30, mutta uusi kellonaika onkin kello 20, eli Suomen aikaa kello 21.

Syynä muutokseen on se, että samana päivänä pelataan Budapestissa naisten Mestarien liigan loppuottelu puolustavan mestarin Lyonin ja Barcelonan välillä, ja päällekkäisyydeltä halutaan välttyä. Lyon-Barcelona alkaa Suomen aikaa kello 19. Toki pettymys on edelleen hyvin mahdollinen, mikäli ottelu menee Unkarissa jatkoajalle ja rankkareihin. Tällöin peli menee edelleen La Liga -kierroksen kanssa päällekkäin.

Barcelona selvisi finaaliin kautta aikain ensimmäisenä espanjalaisjoukkueena naisten Mestarien liigan historiassa.

LALIGA

@LaLiga
MODIFICACIÓN | Los partidos de la jornada 38 de #LaLigaSantander se disputarán el sábado 18 de mayo a las 20:00 horas.

Sosiaalisessa mediassa huolestuttiin silti edelleen siitä, että nyt La Liga -kierros menee osin päällekkäin euroviisujen kanssa. Israelissa järjestettävät euroviisut alkavat Suomen aikaa kello 22, ja ilmeisesti ainakin Espanjassa samaa yleisöä kiinnostaisi sekä La Ligan päätöskierros että viisukarnevaali. Kenties Suomessakin.