Saksalaismedia Bildin tietojen mukaan Real Madridin päävalmentaja Zinédine Zidane haluaa Borussia Dortmundin 19-vuotiaan Jadon Sanchon joukkueensa riveihin ensi kaudeksi.

Englannin maajoukkueeseen nuoresta iästään huolimatta nousseen pelaajan kausi Saksassa on ollut jättimenestys. Hän siirtyi kesällä 2017 Manchester Citystä Dortmundiin ja Bundesliigassa on tällä kaudella tullut 30 ottelussa 11 maalia ja huimat 16 maaliin johtanutta syöttöä.

Sanchon otteet ovat vakuuttaneet Zidanen, mutta pelkkä ostohalu ei riitä siirron toteutumiseen alkuunkaan. Lähteen mukaan Borussia Dortmund ei aio myydä nuorta tähteään, ellei saa hänestä 180 miljoonaa euroa.

Sanchoa on aina pidetty lupaavana pelaajana, mutta jotain viime aikojen vireestä kertoo se, että hän on vuoden aikana kymmenkertaistanut markkina-arvonsa Transfermarktin arvion mukaan. Sivuston mukaan hänen arvonsa on tällä hetkellä 80 miljoonaa euroa. Hänen sopimuksensa on voimassa kesään 2022 asti.