Denis Cheryshev on sivussa loppukauden.

Valencian oikea laituri taittoi pahasti polvensa sunnuntaina Betisin vieraana Villamarínilla ja joutui jättämään ottelun kesken avausjaksolla.

Cheryshev kävi tarkemmissa tutkimuksissa maanantaina Valenciassa. Tutkimukset osoittivat, etteivät Cheryshevin oikean polven ristisiteet hajonneet, mutta edessä on muutaman kuukauden mittainen tauko pelikentiltä.

Cheryshev ei siten kykene osallistumaan Valencian loppukauden elintärkeisiin otteluihin. Valencia taistelee La Ligan puolella paikasta Mestarien liigaan, pelaa Eurooppa-liigan välierissä Arsenalia vastaan ja kohtaa Copan finaalissa Barcelonan.

Venäjän A-maajoukkuepelaaja on viettänyt kuluvan kauden lainalla Mestallalla Villarrealista. Valencian odotetaan käyttävän kesällä osto-optionsa Cherysheviin.