Getafe on ollut ehdottomasti tämän La Liga -kauden suurin positiivinen yllättäjä. Piskuinen seura on 32 kierroksen jälkeen viidentenä ja sillä on kaikki mahdollisuudet päästä ensi kaudeksi jopa Mestarien liigaan. Neljännellä sijalla oleva Sevilla on vain yhden pisteen päässä.

Nyt joukkueelle kuitenkin tuli huonoja uutisia loppukautta ja myös ensi sesongin alkua ajatellen, sillä laitapuolustaja Vitorino Antunes loukkasi polvensa pahasti ja on sivussa seuraavat kuusi kuukautta.

32-vuotias portugalilainen on pelannut tällä kaudella kaikissa paitsi neljässä sarjaottelussa. Hänen sopimuksensa Getafen kanssa kattaa vielä ensi kauden.

Vitorino Antunes

@vitorinoantun3s
Gracias a todos por los mensajes de ánimo! Estoy seguro de que volveré más fuerte que nunca. Ni me rindo yo ni se rinde nadie. Ahora seré uno más apoyando desde fuera y lograremos algo bueno porque lo merecemos como gran equipo y gran grupo que somos!! Vamos @GetafeCF 💪🏻🔵