Mittavalla valmentajaurallaan niin Real Madridia, Atléticoa kuin Barcelonaakin luotsannut Radomir Antic ei ymmärrä sitä, minkä vuoksi Luka Modric voitti joulukuun alussa uransa ensimmäisen Ballon d’Orin.

Modric voitti viime kaudella Mestarien liigan ja eteni Kroatian kanssa MM-turnauksen finaaliin, jossa Ranska voitti mestaruuden maalein 4-2.

– Mistä lähtien Modric on ollut paras syöttäjä, jos hän ei edes anna maalisyöttöjä. Siinä ei ollut mitään järkeä, että hän voitti Ballon d’Orin. Hän ei tee maaleja tai anna maalisyöttöjä. Kevin De Bruyne olisi mielestäni ansainnut voittaa sen palkinnon, Antic totesi Goalille.

Anticin mielestä Antoine Griezmannin ei pitäisi siirtyä Barcelonaan.

– Barcelona ei pelaa hyökkäävillä keskikenttäpelaajilla ja Griezmann on nimenomaan sellainen, joten ei siinä olisi järkeä, tuplamestaruuden Atléticon päävalmentajana voittanut Antic väitti.