Saksalainen Bernd Schuster tuntee La Ligan hyvin, sillä hän edusti pelaajaurallaan sekä Barcelonaa, Real Madridia että Atlético Madridia. Real Madrid on kuitenkin joukosta ainoa, jota Schuster myös valmensi, kaudella 2007-2008. Lisäksi Schuster valmensi Espanjassa Getafea, Levantea ja Málagaa.

Sunnuntaina Schuster antoi Onda Ceron El Transistorin haastattelussa mielipiteensä Zinedine Zidanen peluutuspäätöksistä Huesca-ottelussa. Zidane on antanut valmennusvastuuseen taas päästyään uuden tilaisuuden Iscolle, Marcelolle ja Gareth Balelle. Maalin suulle valmentaja heitti Huescaa vastaan oman poikansa Luca Zidanen.

– Minä en usko, että Zidane on pitämässä castingia. Luulen, että hän haluaa palauttaa Iscon, Marcelon ja Gareth Balen tasolleen ensi kautta varten, 59-vuotias Schuster arvioi.

Schuster uskoo, että Realin joukkue osasi jo odottaa kaudesta tulevan vaikea sen jälkeen, kun Cristiano Ronaldo lähti Juventukseen.

– Real Madridin pelaajat tiesivät jo pitkään, etteivät voittaisi mitään tällä kaudella ilman Cristianoa. Joukkue ei tee maaleja, Schuster lataa.

Schuster ei ollut varsinaisesti mielissään Luca Zidanen pelaamisesta Realin maalilla.

– Minä en pidä näistä jutuista, joissa isä on valmentaja ja poika pelaa. Sellaisella on tapana vahingoittaa poikaa, Schuster arvelee.

Lähde: AS