Ei ole Real Madridin peli paraatimarssia Zinedine Zidanenkaan alaisuudessa. Sen Los Blancos saa parhaillaan kokea Santiago Bernabéulla ottelussa La Ligan sarjajumbo Huescaa vastaan.

Piskuinen Huesca livahti vierasjohtoon jo pelin 3. minuutilla. Ezequiel Avila syötti, ja 19-vuotias kolumbialaishyökkääjä Cucho laukoi pallon varmasti ohi Realin maalia vartioivan Luca Zidanen. Realin puolustus aukesi tilanteessa hämmästyttävän helposti.

Real Madridin tasoitusosuma syntyi 25. peliminuutilla. Ensimmäistä kertaa Realin avauksessa pelannut Brahim Díaz syötti poikittain maalin edustalla, ja Iscolla oli helppo työ siirtää pallo verkkoon. 26-vuotias Isco teki jo toisen maalinsa Zinedine Zidanen valmentaman kahden ottelun aikana, kun Santiago Solarin aikakaudella hän jäi sarjapeleissä kokonaan maaleitta.

Vielä hetkeä ennen taukovihellystä Huesca oli erittäin lähellä päästä taas johtoon, mutta Ezequiel Avilan näyttävä tykitys meni niukasti maalin yli. Tauolle mentiin siis 1-1 -tilanteessa.