Atlético Madrid kaavailee Bayer Leverkusenin Wendellistä korvaajaa Lucas Hernándezille, joka siirtyy ensi kesänä Bayern Müncheniin, kertoo Football Espana.

Bayern ja Atléti ilmoittivat aiemmin tällä viikolla, että seurat ovat päässeet sopuun Hernándezin, 23, siirrosta. Saksan suurseura maksaa Atléticolle hänestä 80 miljoonaa euroa, joka on hänen ulosostohintansa.

Madridilaiset joutunevat kilpailemaan brassipakki Wendellistä, 25, ainakin Borussia Dortmundin kanssa. Aiemmin pelaajaa kohtaan oli kiinnostusta huhujen mukaan myös PSG:stä, AS Romasta ja Real Madridista.

Atléticoa ajatellen onkin mielenkiintoista, että pari vuotta sitten Wendell kertoi olevansa valmis kävelemään Madridiin, jos Los Blancos haluaa hänet.

Vuodesta 2014 lähtien Euroopassa ja Bayer Leverkusenissa pelannut Wendell saattaa olla yksi pelaajista, jotka Leverkusen on valmis myymään, jos joukkue ei selviydy ensi kauden Mestarien liigaan.

Hän on pelannut tällä kaudella 32 ottelua Leverkusenissa, joissa hän on tehnyt yhteensä kaksi osumaa ja antanut yhden maalisyötön, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan.